SAM_3162.jpg

Ohje viimein käsissä niin äkkiä talteen


Kakkupohja:

200g rasvaa

2 dl faniriinisokeria

5 valkuaista

150g suklaata

2,5 dl jauhoja

1 rkl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

1/4 tl suolaa


- Vaahdota nuoskea rasva ja fariinisokeri

- Vaahdota valkuaiset

- Sulata suklaa

- Lisää sulanut suklaa rasva/sokeri vaahtoon

- Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet

- Nostele lopuksi joukkoon valkuaisvaahto

- Kaada voideltuun ja leivitettyyn vuokaan ( 26cm)

- Paista 175 asteessa noin 40-50 min


Suklaa mousse:

(riittää yhteen väliin tai kuorutteeksi)

2 dl kermaa

100 g tuorejuustoa

130 g sulaa suklaata

- Sulata suklaa

- Sekoita joukkoon tuorejuusto

- Lisää joukkoon kerma ja jatka vaahdottamista kunnes rakenne on oikea ( liian kuuma suklaa jouksettaan eli anna hetken jäähtyä)


SAM_3201.jpg