WP_20150925_009.jpg

 

150 g rasvaa

2,5 dl sokeria

4 munaa

2 tl leivinjauhetta

4 dl gluteenittomia jauhoja

2 tl vaniljs.

1 dl kermaviiliä

2 rkl kaakaojauhetta

***

rasvaa vuoan voiteluun

gluteenittomia korppujauhoja

 

- Sulata rasva

- Vaahdota munat ja sokeri

- Lisää jauhot joihin on lisätty leivinjauhe ja vaniljasokeri

- Lisää taikinaan rasva johon on sekoitettu kermaviili

- ota 1/3 taikinasta sivuun ja sekoita siihne kaakaojauhe

- Kaada 1/3 taikinasta vuokaan

- Kaada sen jäkeen kaakaotaikina

- Kaada loput vaaletaikina

- Pistele haarukalla taikinaa että tulee raitoja

 

Ohje on tältä sivulta

http://www.arla.fi/reseptit/gluteeniton-tiikerikakku/