SAM_3955.jpg

8-10 palaa

Pohja:
260 g keksimurua (käytin pipareita)
70 g sulaa rasvaa

Täyte:

1 prk makeutettua kondensoitua maitoa
2-3 banaania viipaleina

(lisäsin myös puolukkaa)
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
(ripaus sokeria)

 


- Aloita keittämällä tiivistemaito. Löytyy tosin kaupasta ja valmiitakin,
Poista purkista etiketti ja laita purkki avaamattomana kattilaan.
Laita vettä niin paljon, että purkki peittyy.
Keitä miedolla lämmöllä kahdesta kolmeen tuntiin. Lisää keittämisen aikana vettä tarvittaessa.
Anna purkin jäähtyä hieman ennen avaamista.

- Murusta keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva.
- Painele keksiseos vuoan pohjalle 24-26 cm jonka pohjalaa on leivinpaperi
- Levitä päälle keitetty tiivistemaito ja viipaloidut banaanit ja puolikat

- Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla ja halutessasi ripauksella sokeria.
- Levitä päälle kermavaahto.