SAM_4001.jpg

 

Brownie-taikina:
175 g voita
120 g tummaa suklaata
2 ¾ dl sokeria
¼ tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
3 dl gluteenitonta jauhoa

- Sulata voi kattilassa.

- Ota liedeltä ja lisää suklaapalat. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut.

- Lisää yksitellen loput ainekset.

- Vuoraa reunallinen uunivuoka tai kakkuvuoka leivinpaperilla.

- Kaada taikina vuoan pohjalle.

- Esipaista brownie-pohjaa 200 asteessa 15 minuuttia.

- Valmista paiston aikana kaurakuorrute.

 

Kaurakuorrute:
125 g voita
1 ½ dl fariinisokeria
ripaus suolaa
3 ½ dl gluteenittomia kaurahiutaleita

 

- Sulata voi kattilassa.

- Sekoita voisulan joukkoon loput ainekset.

- Levitä kauraseos pohjan päälle.

- Jatka paistamista 8-10 minuuttia.

- Anna jäähtyä.

- Siirrä jääkaappiin viilentymään.

- Leikkaa kylmänä annospaloiksi.

SAM_3999.jpg

Kaiken tämän saa tehtyä myös ei gluteenittomana ja eroa ei huomaa oli kummalla tavalla vaan tehty