SAM_4636.jpg

 

Taikina:

150 g rasvaa

1,5 dl sokeria

2 munaa

4 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

2 dl piimää

180 g raparperia + 2rkl sokeria

 

- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

- Sekoita munat joukkoon yksitellen.

- Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan piimän kanssa.

- Leikkaa raparperit paloiksi. Sekoita palojen joukkoon pari ruokalusikallista sokeria.

- Lisää raparperit taikinaan.

- Laita muffinssipellin koloihin paperi vuoat tai käytä tukeva muffinivuokia

- Annostele taikina vuokiin.

- Paista 200 asteessa noin 20min

- Anna jäähtyä enne koristelua, muuten kreemi sulaa

 

Sokerikreemi:

125 g nuoskeaa rasvaa

4 dl tomusokeria

2 tl makuaromia

2 rkl vettä

elintarvikeväriä

 

- Ota rasva ajoissa huoneenlämpöön pehmenemään.

- Notkista voi sähkövatkaimella.

- Sekoita joukkoon tomusokeri pienissä erissä.

- Lisää makuaromi. (Jos et käytä aromia, korvaa se vedellä, jotta rakenne pysyy samana.)

- Sekoita lopuksi joukkoon vesi pienissä erissä huolellisesti vatkaten.

- Värjää kreemi.

- Pursota kukkasia muffinssien päälle.

SAM_4634.jpg