WP_20170406_004.jpg

 

Pellillien:

250 g rasvaa

1 L maitoa

8 kananmunaa

5 dl tomusokeria

4 dl vehnäjauhoja

2 tl vaniljasokeria

 

- Laita syvälle pellille leivinarkki

- Sulata voi.

- Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

- Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan

- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja jätä kulhoonsa odottamaan

- Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sula rasva

- Sekoita joukkoon jauhot pikku hiljaa. Lisää vaniljasokeri-

- Sekoita joukkoon maito

- Nostele valkuaisvaahto varovasti taikinaan

- Kaada taikina pellille ja paista 175 asteessa n 45 min

- Jos pinta tummuu liikaa, peita leivinarkilla

- Jäähdytä pannari kylmäksi enne tarjoamista. Näin on helmpomi leikata

WP_20170406_005.jpg