WP_20170829_002.jpg

Pellillinen kerralla hyvää. Pieninä paloina menee myös kekseistä

 

350 g rasvaa

3 dl fariinisokeria

2 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

3 kananmunaa

7 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

3/4 tl suolaa

200 g kermakarkkeja pieninä paloina (esim omar)

 

Pinnalle:

1,5 dl suolattuja cashewpähkinöitä pilkottuna

 

Koristelu:

100 g valkosuklaata (sulatettuna)

 

- Vatkaa pehmeä rasva, fariinisokeri, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi yleiskoneella.

- Lisää munat yksitellen hyvin vaahdon joukkoon

- Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kermakarkit. Sekoita vain sen verran,  ettei jää jauhopaakkuja.

- Kaada taikina leivinarkin päälle korkeareunaiselle pellille. Taputtele taikina tasaiseksi jauhojen avulla.

- Ripottele ja painene pinnalle pähkinät

- Paista 175 asteessa n. 30-35min

- Koristele jäähtyneenä valkosuklaalla ja leikkaa paloiksi

 

WP_20170829_001.jpg