IMG_20181017_081711.jpg

 

Pohja:
200 g dominokeksejä
50 g voita tai margariinia

- Vuoraa 24cmirtovuoan pohja leivinpaperilla, voitele öljyllä.

- Murskaa dominot tehosekoittimella.

-Sulata voi ja sekoita joukkoon keksimurska.

- Painele seos vuoan pohjalle.

IMG_20181017_141555.jpg

Täytevaahto:
6 dl vispikermaa
500 g valion vanilla vaniljakastiketta

Valkosuklaatäyte:
½ täytevaahdosta
4 liivatelehteä
120 g valkosuklaata
½ dl vettä

Maito suklaatäyte:
½ täytevaahdosta
4 liivatelehteä
100 g maito suklaata
¾ dl vettä

mustaaelintarvikeväriä

- Vispaa kerma vaahdoksi. Lisää vaniljakastike.

- Jaa täytevaahto kahteen yhtä suureen osaan.

- Laita kummankin täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

- Paloittele maitosuklaa ja valkosuklaa eri kulhoihin ja sulata molemmat omissa vesihauteissaan.

- Kuumenna täytteiden vedet kiehuvaksi. Sulata molempiin liivatteet.

- Sekoita toiseen vaahtopuolikkaaseen valkosuklaa ja liivateseos ja toiseen puolikkaaseen tumma suklaa ja liivateseos sekä elintarvikeväri.

- Kaada vuoan keskelle vuorotellen tummaa ja vaaleaa täytettä. Jatka näin, kunnes kaikki täyte on käytetty.

- Loppua kohden annosta voi pienentää, niin saat myös keskiosaan tiheän rengaskuvion. Jos täyte painuu pohjaan, kaada se lähempää täytteen pintaa. Jos taas täyte jää kellumaan pinnalle, kaada ylempää. Mikäli jompi kumpi täyte tuntuu kaadettaessa liian paksulta, siihen voi lisätä ”lennosta” hieman vettä

IMG_20181017_081654.jpgIMG_20181017_081703.jpg