2018-11-08%2009.10.55.jpg

Kun terveellinen voi yllättää

jos haluaa pellillisen jossa on korkeutta tulee ohje tuplata, mutta huomioi että pellillä pitää olla korkea reuna (5cm)

 

125 g voita
175 g sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 kananmunaa
250 g punaisia kidneypapuja
100 g vadelmia
2,5 dl kermaa
1 rkl punaista elintarvikeväriä
1 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl vehnäjauhoa
2 rkl leivinjauhetta

Vatkaa voi, sokeri ja vaniljasokeri kunnes massa on notkeaa.
 

Sekoita kananmunat sekaan ja sekoita vähintään 2 minuutin ajan.

Sekoita punaiset kidneypavut, vadelmat, kerma ja väriaine tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi ja lisää muna-voi-sokeri seokseen.

Siivilöi kaakaojauhe, jauhot ja leivinjauhe taikinaan ja sekoita kevyesti. Kaada voideltuun vuokaan.

Paista 25-30 minuuttia 175 ºC asteessa. Kun kakku on valmis, jäähdytä se ensin.

 

Kuorrutus:
125 g tomusokeria
200 g tuorejuustoa
nonpparelleja tms. koristeita

Sekoita tomusokeri ja tuorejuusto tasaiseksi seokseksi ja kuorruta kakku.

Itse korvasin kuorutteen paremmalla mutta ohjeen lisään myöhemmin

2018-11-08%2009.10.46.jpg2018-11-08%2009.10.52.jpg