IMG_20181010_113738%20%281%29.jpg

 

Pohja:

300 g rasvaa sulatettuna

5 dl sokeria

4 kanamunaa

500 g kurpitsaa (raaste/sose)

5 dl jauhjoja

1 tl suolaa

1 tl soodaa

2 tl kanelia

1 tl van.sok

- sekoita keskenään voi ja sokeri sähkövatkaimella

- vatkaa joukkoon munat yksitellen

- lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivataineet

- lisää kurpitsa

- jaa taikina kahteen voideltuun pyöreään vuokaan (22-24cm)

- paista 175 asteessa noin 25-35 min

(jos on vain yksi vuoka niin puolet taikinasta voi odottaa huoneen lämmössä)

- anna pohjien jäähtyä hyvin ennen täyttöä

IMG-20181010-WA0002.jpg

Kuorute:

400 g tuorejuustoa

3 dl kermaa

75 g pehmeää rasvaa

3,25 dl tomusokeria

1 tl van.sok

- vaahdota kerma kunnon vaahdoksi
- vatkaa toisessa kulhossa rasva ja tuorejuusto tasaiseksi massaksi.
- lisää vaniljasokeri
- lisää tomusokeria koko ajan sähkövatkaimella vatkaten, vatkaa vielä pari minuuttia lisää
- nostele puolet kermasta varovasti joukkoon
- lisää loputkin kermat yhä varovasti käännellen
- jaa täyte kahtia ja laita toinen puolisko pohjien väliin ja loput päälle
 

IMG_20181010_113819%20%281%29.jpg