IMG_20190114_090823.jpg

 

Pohja:

150 g keksimurua

75 g sulaa rasvaa

- Yhdistä sulatettu voi ja keksimurut

- painele irtoreunavuoan pohjalle jossa on leivinpaperi

nosta jääkaappiin täytteen teon ajaksi

 

Täyte:

300 g tuorejuustoa

300 g maagososetta

6 liivatetta

0,5 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

0,5 dl sitruunamehua

2 dl kermaa

- Laita liivatteet kylmään vedeteen 10 min.

- Vatkaa kerma vaahdoksi

- Mittaa tuorejuusto kulhoon,lisää joukkoon soseutettu mango ja muut maustavat ainekset

- Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi esim. mikrouunissa lasissa. Puristele liivatteet liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi liemeen. Sekoita muiden joukkoon hyvin

- Nostele joukkoon vatkattu kerma

- Kaada täyte vuokaan ja nosta hyytymään jääkaapiin

 

Pinta:

3 dl mangososetta

4 liivatetta

- liota koristehyytelön liivatteet 10 min vedessä.

- Puristele liivatteet liotusvedestä ja sulata ne mangososeen kanssa (n. ½ dl) kiehuvaksi esim. mikrossa lasissa. 

- Lisää loppun soseen joukkoon.

- Levitä seos juustotäytteen päälle ja anna juustokakun hyytyä vähintään seuraavaan päivään.

 

IMG_20190114_090829.jpg