IMG_20190124_083054.jpg

 

3 keltuaista

1 dl sokeria

3 valkuaista

2,5 rkl sokeria

250 g tuorejuustoa

2,5 dl kermaa

savoyard-keksejä

vahvaa kahvia

kaakaojauhetta

4 liivatetta

 

- laita liivatteet likoamaan 10 min

- Vaahdota keltuaiset ja 1 dl sokeria

- Vaahdota valkuaiset ja 2,5 rkl sokeria

- vaahdota kerma

- vatkaa tuorejuusto vaahdoksi, lisää joukkoon kermavaahto

- sulata joukkoon liivate

- yhdistä joukkoon keltuasivaahto

- lisää joukkoon puolet valkuasivaahto varovasti, lisää sitten loput

- kostuta keksit yksitellen käännellen kahvissa ja nosta tarjoiluastialle vieriviereen

- aseta keksien ympärille reunakalvo ennen täytteen lisäämistä sillä kun kerroksia tulee lisää alkaa homma leviämään muuten

- toista lisää täyteettn päälle uusi kerros kostutettuja keksejä.lisää täytettä ja toista kunnes viimesieksi jää täyte kerros.

- nosta viileään ainakin 4 tunniksi

- ripottele päälle kakkaojauhetta enne tarjoilua

IMG_20190124_084210.jpgIMG_20190124_083139.jpgIMG_20190124_083100.jpg