IMG_20191028_090049.jpg

Sisus omenamunkkia

kuorutus:

Kinuskikuorrute:
125 g fariinisokeria
125 g kidesokeria
250 g kermaa
6 palaa Pandan valkosuklaata
nonparelleja
elintarvikeväriä
 
-Keitä kattilassa miedolla lämmöllä kermaa ja sokereita, kunnes seos on selkeästi sakeampaa ja kinuskimaista.
-Lisää joukkoon valkosuklaa ja sekoita varovasti kunnes suklaa on sulanut sekaan.
- Jos liian paksua lisää kermaa notkistamaan.
-Kuorruta välittömästi dippaamalla donitsin sileämpi puoli kinuskiin.
-Jos haluat päälle nonparelleja, tulee nekin laittaa heti kuorrutteen jälkeen, sillä tämä kuorrute kovettuu nopsaan.
-Koristele halutessasi suklaaraidoilla tai nonparelleilla
-Käytä kylmässä jotta kuorrute ja suklaa kovettuu