Kerrankin oli syy että sai tehdä kakkua :) Tämän kakun kanssa tuli vain koristelussa ja pohjan teossa ongelmia. Kakkun tein täysin laktoosittomaksi. Välissä tässä oli mansikka poussean ja daim-kinuski täyte.

Pohjan jouduin tekemään kaksi kertaan. Sillä uuni teki minulle tepposet ja päätti polttaa ensimmäisen. No ensimmäistä kertaa tuossa kakkua kyllä tein mutta tämä oli kuintkin vain 3 munan niin oli yllätys.

Seuraavan onkelman havaitsin kakun kuorruts vaiheessa. Olin ostanut tätä vaten 8 dl kermaa ja silti se loppui kesken. (Tämä on minulla yleinen ongelma.) Mutta ei kun koristelu muutos eli pinta ja reunat tasaisiksi ja reunat kulta sprayn peittoon. Loppu kerman värsjäsin siniseksi. Ulkonäöllisesti tämä ei ollut parhain, mutta maku oli hyvä :)