Nämä kaksi kakkua ovat täysin samalla täytteellä kuin joulunen kakku. Tätä pääsin jopa itse maistelemaan ja oli hyvää :D Serkun tyttö nuoli huulia kun katsoi että kakkua leikataan.

Tuiren%2030%202008%20%288%29.jpg

Kermasta osan värjäsin kullankeltaisella värillä. Josta johtuu tuo keltaisuus. Kakii pursotin tähtityllalla. Päälle koripursotus ja reunoille "pyörre". (Kakut näyttivät paljon päremmilta luonnossa.) Kakun koristeena olivat omar-ruusut ja koriste geeliä.

Tuiren%2030%202008%20%289%29.jpg

Tässä on pikku pikku kakku joka meni serkun kotiin. Muuten samallainen paitsi että marsipaaniruusu. Kuvat olivat paljon huonompia mitä joulusessa. Syyn voitte jos haluatte tästä lopusta.

Tuiren%2030%202008.jpg

Näistä kakusita olen kaikesta huolimatta oikein tyytyväinen. Sillä samana päivänä kävin aamusta tekemässä 5 tunnin päivän. Sen jälkeen kotiin tultuani koristelin kakut seuraavalle päivälle ja lähdin päivystykseen. Sillä rintaan oli sattunut pari päivää jatkuvasti. Tuntui välillä ettei henkeä saanut. Ihmettelen yhä miten selvisin niistä päivistä :D Sairaalassa ottivat läjän kokeita, käyttivät lääkärillä 2 kertaa ja antoivat lopulta kipupiikin ja lääketää mukaan ja sairaslomaa. Epäilivät sydänlihaksen tulehdusta, mutta siihen ei varmuutta saatu :/