Tälläinen uusi tuttavuus pamahti keittiööni.
Julmetun kokoinen lintu. Alkoi jo padasta koko loppumaan kesken.
Aikani reseptejä tutkien päädyin laittamaan linun siässn pari omenaa ja sipulia
padan pohjalle pääsi porkkanoita sipulia vettä ja omena siideriä.
pinnalle suolaa, pippuria ja voita.
folia kannkesi kun oma ei enään sopinut ja laitoin 150 asteeseen muhimaan 2 tunniksi
kyllä linnun koko vähän pieneni kun kypsyi.
sitten irrotinkin kaiken lihan luista ja pienemmäksi liekkasin
padan pohjalle olevasta nesteestä aloin tekemään kastiketta. lisäsin vettä porkkanaa,omenaa,ruokakermaa ja lopuksin lihat
syötiin perudoiden ja herukka hyytelön kera.
pakkaseenkin piti laittaa kun tuli kastiketta puoli padallista
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.