IMG_20180916_151441.jpg

Tälläinen uusi tuttavuus pamahti keittiööni.

Julmetun kokoinen lintu. Alkoi jo padasta koko loppumaan kesken.

IMG_20180915_143709.jpg

Aikani reseptejä tutkien päädyin laittamaan linun siässn pari omenaa ja sipulia

padan pohjalle pääsi porkkanoita sipulia vettä ja omena siideriä.

pinnalle suolaa, pippuria ja voita.

folia kannkesi kun oma ei enään sopinut ja laitoin 150 asteeseen muhimaan 2 tunniksi

IMG_20180916_122113.jpgIMG_20180916_122350.jpg

kyllä linnun koko vähän pieneni kun kypsyi.

IMG_20180916_141725.jpg

sitten irrotinkin kaiken lihan luista ja pienemmäksi liekkasin

padan pohjalle olevasta nesteestä aloin tekemään kastiketta. lisäsin vettä porkkanaa,omenaa,ruokakermaa ja lopuksin lihat

syötiin perudoiden ja herukka hyytelön kera.

pakkaseenkin piti laittaa kun tuli kastiketta puoli padallista

IMG_20180915_143642.jpg