Yksin kertaista ja nopeaa
Makkarassa tällä kertaa vähän fiinimmät viillot. Kaverina niille hodarisämpylöitä Sekä puolitettuja kanafileitä vartaassa.
Tässä erään toisen kerran ruoat. Hassua kyllä että melkein silloinkin samalla mentiin
maanantai, 5. heinäkuu 2010
Yksin kertaista ja nopeaa
Makkarassa tällä kertaa vähän fiinimmät viillot. Kaverina niille hodarisämpylöitä Sekä puolitettuja kanafileitä vartaassa.
Tässä erään toisen kerran ruoat. Hassua kyllä että melkein silloinkin samalla mentiin
Tämä on pohjois-pohjanmaalla ravintolakokin koulun käynyt ja leipuriksi muuttunut nainen. Häärään silti kaikenlaista ruoasta käsitöihin.
Tämä sivusto toimii henkilökohtaisena recepti ja kuva arkistonani.
Minut saa vapaasti linkittää. Pyydän kuitenkin, ettei kuviani kopioida ilman lupaani.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.