perjantai, 15. kesäkuu 2018
Testasin näihin 3 lusikkaani ja tosesin että mikään niistä ei ollut täydellinen.
Joku päivä hommaan tätä varten vielä lusikan johon olen tyytyväinen
n.25 kpl täytettyä
Taikana:
200 g voita
1,5 dl sokeria
4 dl jauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
Täyte:
1,5 dl hilloa
Pinta:
0,5 dl sokeria
- Kiehauta voi kattilassa ja anna poreilla miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Kun vaahto laskeutuu ja voi ruskistuu, ota pois liedeltä.
- Lisää joukkoon sokeri ja anna jäähtyä sekoittamatta. Sekoita kun on jäähtynyt.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos voi-sokeriseokseen.
- Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Painele taikinaa tiiviisti pikkulusikkaan ja vedä taikinapalat lusikasta leivinpaperoidulle uunipellille.
- Paista 175-asteisessa uunissa noin 8-12 minuuttia.
- Levitä jäähtyneiden pikkuleipien tasaiselle puolelle hilloa ja paina kaksi pikkuleipää vastakkain.
- Pyörittele lusikkaleivät sokerissa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.