IMG_20180605_155444.jpg

Testasin näihin 3 lusikkaani ja tosesin että mikään niistä ei ollut täydellinen.

Joku päivä hommaan tätä varten vielä lusikan johon olen tyytyväinen

n.25 kpl täytettyä

 

Taikana:

200 g voita

1,5 dl sokeria

4 dl jauhoja

2 tl vaniljasokeria

1 tl ruokasoodaa

 

Täyte:

1,5 dl hilloa

 

Pinta:

0,5 dl sokeria

 

- Kiehauta voi kattilassa ja anna poreilla miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia välillä sekoittaen.

- Kun vaahto laskeutuu ja voi ruskistuu, ota pois liedeltä.

- Lisää joukkoon sokeri ja anna jäähtyä sekoittamatta. Sekoita kun on jäähtynyt.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos voi-sokeriseokseen.
- Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Painele taikinaa tiiviisti pikkulusikkaan ja vedä taikinapalat lusikasta leivinpaperoidulle uunipellille.
- Paista 175-asteisessa uunissa noin 8-12 minuuttia.
- Levitä jäähtyneiden pikkuleipien tasaiselle puolelle hilloa ja paina kaksi pikkuleipää vastakkain.
- Pyörittele lusikkaleivät sokerissa.
 
IMG_20180605_155506.jpg