AUT_4506.jpg

Tästä se lähti. Ensimmäiset kakkuni tilauksena kesänä 2008. Siis joita en ollut koulussa/sukulaisille tehnyt. Nämä menivät pojan rippijuhliin syötäväksi. Näiden kanssa oli kova jännitys ja miettiminen lähtien hinnasta täytteisiin.

Hilla/kermakakkuja näistä tuli niin kuin pyydettiin. Kakuista en kuintekaan halunnut kovin maksieta ja hillan kanssa on oli hankala keksiä sopivaa toista täytettä. Tein tästä jopa mini kakun kokeeksi että maut sopivat yhteen.

Väliin siis meni kaupan hillahilloa ja vaniljagreemiä. Toiseen taas sitruuna täyte. Niitäkin kokeilin 3 ennen kuin valitsin niistä parhaimman. Päällä tuli tilaajan  itse poimimat hillat ja hyytelösokeri. Nämä haettiin edellisenä päivänä valmiiksi juhliin.

AUT_4505.jpg

Näihin myös kokeilin nykyään jo lempipursotustani eli kasi väristä. Silloin joskus törmäsin netissä ajatukseen, mutta en enään muista missä :)

AUT_4504.jpg

AUT_4501.jpg

Kumpaankin kakkuun tein eri kuviolla pursotukset. Vähän näissä vielä huomaa ontumista :)

 

Tilaajalle tein vielä lisäksi marsipaani ruusuja. Hän kun meinasi ensin kaupasta ostaa niin laitoin jarruja siihen, että minäkin osaan yhtä hyvin :P Tämän verran väänsin kerralla varastoon valmiiksi.

Hän valitsi tietysti mukaan sinisiä ruusuja ja nuo pikku hillat mitä tein. Oli kuulemma lapsi ihaillut niitä juhlissa ja ihmetelly miten noita sai jo kesäkuussa. :)