Launataiksi päätin tehdä oikein erikoisruokaa ja tällä kertaa se oli poronkäryä. Viimeksi tätä olenkin tainnut tehdä töissä ollessani, mutta siellä tehdään vähän sompia määriä kuin kotosalla.

Tämä on ihan kaupan pakaste altaasta. Vähän tyhmän kokoisena näitä pakatteja myydään kun 240g kahdelle tuntuu aika pieneltä määrältä ja seuraava paketti koko oli puoli kiloa joten ei kuin kaksi rasiaa mukaan.

Hintaa yhdellä paketilla oli reilut 4 euroa. Joten tätä ei tule ostettua kovin usein. Itse aisaan. Lihat jäisinä siivuina jotka pitää ruskistaa. Tämän ruoan voi helposti pilata. Yksinkertaiseti kypsentämällä liian nopesti. Itse en myöskään kursaillut voin kanssa  tässä ruoassa. Sillä ainoat maisteet ovat suola ja pippuri.

Sulatin voin ensin kasarissa ja lisäsin kummankin paketin lihat sinne ja laitoin kannen päälle etteivät maut karkaa vaan ne enemmän kypsyvät omassa nesteessään. Käristyksen kaverina tarjoisin tietysti perinamuusia ja puolukoita. Tällä kertaa ruoka meni juuri nappiin. Viimeksi se oli vähän kuivaa ja mautonta, mutta nyt ei mitään sellaita ollut huomattavissa.