Tuli parina päivänä kaksi aika samankokoista haukea.
Niissä pirulaisissa on vain niin paljon ruotoja että päätin maalla oikaista ja savustaa koko homman.
vähän enemmän olisi saanut olla suolaa mutta onneksi pinana savuinen maku oli onnistunut.
maanantai, 1. heinäkuu 2013
Tuli parina päivänä kaksi aika samankokoista haukea.
Niissä pirulaisissa on vain niin paljon ruotoja että päätin maalla oikaista ja savustaa koko homman.
vähän enemmän olisi saanut olla suolaa mutta onneksi pinana savuinen maku oli onnistunut.
Tämä on pohjois-pohjanmaalla ravintolakokin koulun käynyt ja leipuriksi muuttunut nainen. Häärään silti kaikenlaista ruoasta käsitöihin.
Tämä sivusto toimii henkilökohtaisena recepti ja kuva arkistonani.
Minut saa vapaasti linkittää. Pyydän kuitenkin, ettei kuviani kopioida ilman lupaani.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.