Koska telkkien kanssa tuli kokeiltua jo kastike niin pitihän kokilla päästä kokeilemaan uutta ohjetta
Eli tarvitaan yksi sorsa luonnosta ja tarjotaan sille uusi koti. Kaikkien käsittelyjen jälkeen hiero pintaan mausausteita ja täytä vatsa omena lohkoilla.
Huom. itse aukaisin rintakehän että näin ettei mitään ollut jäänyt sinne. Täytin ompuilla ja laitoin takaisin kiinni tikuilla. Ei onnistunut. Kypsyessään tikuista ei ollut mitään apua vaan puoliskot erkanivat toisistaan
Sitten sulatetaan pannulla voita ja otetaan sorsaan väriä vähän pannulla. Tässä hommassa tikut häiritsi ja lisäksi pannukin oli liian pieni Ei voi kun nauraa toihuilleni, mutta no.
Tipu pannun jälkeen uuni vuokaan jossa on nestettä ja kaikki 150-175 asteiseen uunin noin 2 tunniksi. Valele tipua aina välillä paistonesteellä niin pysyy mehevänä.
Ota vielä nestettä erilleen kastiketta varten.
Kaiken tuon vaivan nähtyäsi. Nauti sorsa lohkoperunoiden, maissin, kermaisenkastikkeen ja mustaherukkahyytelön kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.