WP_20170921_003.jpg

4:lle

8 siivua maalaisleipää

2 tl Dijon-sinappia

8 siivua juustoa

1 pkt palvikinkkusiivua

4 munaa

1 tl suolaa

muskottipähkinää myllystä

 

 Bechamel-kastike:

30 g voita

2 rkl vehnäjauhoja

4 dl maitoa

1 dl juustoraastetta

ripaus raastettua muskottipähkinää

suolaa

mustapippuria myllystä

 

- Valmista ensin bechamel-kastike.

- Sulata voi kattilassa.

- Lisää jauhot ja sekoita vatkaimella.

- Lisää maito, koko ajan sekoittaen.

- Anna porista 10 min. Välillä sekoittaen (varo ettei pala pohjaan)

- Sekoita joukkoon juustoraaste.

 

- Kuumenna uuni 200 asteeseen

- Levitä 4 siivua leipää leivinpaperoidulle pellille.

- Voitele leivät Dijon sinapilla.

- Asettele leiville juustosiivut ja niiden päälle kinkkua

- Nosta uuniin ja paista 5 min

- Ota ulos uunista ja lisää toiset leipäsiivut kansiksi

- Lusikoi päälle bechamel-kastiketta

- Nosta uuniin vielä 7 min:ksi

 

- Aloita munien paistaminen.

- Kuumenna pannu keskilämmölle

- Lisää pannulle paistorasvaa ja riko kaksi munaa pannulle niin etteivät sekoitu keskenään.

- Paista valkuainen kiinteäksi, mutta jätä keltuainen löysäksi

- Asettele paistetut munat valmiiden leipien päälle.

- Viimeistele suolalla ja pippurilla