4:lle
8 siivua maalaisleipää
2 tl Dijon-sinappia
8 siivua juustoa
1 pkt palvikinkkusiivua
4 munaa
1 tl suolaa
muskottipähkinää myllystä
Bechamel-kastike:
30 g voita
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl maitoa
1 dl juustoraastetta
ripaus raastettua muskottipähkinää
suolaa
mustapippuria myllystä
- Valmista ensin bechamel-kastike.
- Sulata voi kattilassa.
- Lisää jauhot ja sekoita vatkaimella.
- Lisää maito, koko ajan sekoittaen.
- Anna porista 10 min. Välillä sekoittaen (varo ettei pala pohjaan)
- Sekoita joukkoon juustoraaste.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen
- Levitä 4 siivua leipää leivinpaperoidulle pellille.
- Voitele leivät Dijon sinapilla.
- Asettele leiville juustosiivut ja niiden päälle kinkkua
- Nosta uuniin ja paista 5 min
- Ota ulos uunista ja lisää toiset leipäsiivut kansiksi
- Lusikoi päälle bechamel-kastiketta
- Nosta uuniin vielä 7 min:ksi
- Aloita munien paistaminen.
- Kuumenna pannu keskilämmölle
- Lisää pannulle paistorasvaa ja riko kaksi munaa pannulle niin etteivät sekoitu keskenään.
- Paista valkuainen kiinteäksi, mutta jätä keltuainen löysäksi
- Asettele paistetut munat valmiiden leipien päälle.
- Viimeistele suolalla ja pippurilla
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.