24cm irtoreunavuoka 12hlö
Pohja:
180 g keksiä (digestive)
75 g sulaa rasvaa
Täyte:
6 kpl liivatetta
300 g mangososetta
300 g tuorejuustoa
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl sitruunamehua
4 dl kermaa
Päälle:
3 dl mangosossetta
4 kpl liivatetta
Koristeeksi:
suklaata
- Murskaa keksit ja sulata rasva. yhdistä ne ja painele tasaiseksi vuoan pohjalle jossa on leivinpaperi. Nosta jääkaappiin.
(Vuoan reunan voi myös vähän öljytä niin ei niin tartu reunaan kiinni)
- Liota liivatteet kylmässä vedessä 10 min.
- Kuumenna 0,5 dl sosetta microssa ja sulata siihen liivatelehdet.
- Lisää tuorejuustoon mangosose, sokerit, sitruunamehu ja liivateseos.
- Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon varovasti nostellen.
- Kaada täyte vuokaan ja nosta takasin jääkaappiin hyytymään.
- Kun täyte hyyytynyt, valmista päällinen
- Liota päällisen liivatteet. Kuumenna 0,5 dl sosetta microssa ja sulata siihen liivatelehdet.
- Sekoita lopun soseen joukkoon.
- Kaada täytteen päälle, lusikkaa välissä pitäen (näin päällinen ei hajoita pintaa ja täyte leviä pinnalle)
- Nosta takaisin kylmään.
- Koristele valmis suklaalla
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.