IMG_20180331_170930.jpg

 

24cm irtoreunavuoka      12hlö

 

Pohja:

180 g keksiä (digestive)

75 g sulaa rasvaa

 

Täyte:

6 kpl liivatetta

300 g mangososetta

300 g tuorejuustoa

0,5 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

0,5 dl sitruunamehua

4 dl kermaa

 

Päälle:

3 dl mangosossetta

4 kpl liivatetta

 

Koristeeksi:

suklaata

 

- Murskaa keksit ja sulata rasva. yhdistä ne ja painele tasaiseksi vuoan pohjalle jossa on leivinpaperi. Nosta jääkaappiin.

(Vuoan reunan voi myös vähän öljytä niin ei niin tartu reunaan kiinni)

- Liota liivatteet kylmässä vedessä 10 min.

- Kuumenna 0,5 dl sosetta microssa ja sulata siihen liivatelehdet.

- Lisää tuorejuustoon mangosose, sokerit, sitruunamehu ja liivateseos.

- Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon varovasti nostellen.

- Kaada täyte vuokaan ja nosta takasin jääkaappiin hyytymään.

- Kun täyte hyyytynyt, valmista päällinen

- Liota päällisen liivatteet. Kuumenna 0,5 dl sosetta microssa ja sulata siihen liivatelehdet.

- Sekoita lopun soseen joukkoon.

- Kaada täytteen päälle, lusikkaa välissä pitäen (näin päällinen ei hajoita pintaa ja täyte leviä pinnalle)

- Nosta takaisin kylmään.

- Koristele valmis suklaalla

IMG_20180329_162556.jpgIMG_20180331_170935.jpg