WP_20170603_011.jpg

Kun kaikki grilliruoat pitää testeta

Frittitaikina

2,5 dl vehnäjauhoja

1,5 dl maissijauhoja (ei suuruste tai polenta vaan ihan jauho)

3 tl sokeria

1 tl suolaa

1 tl leivinjauhetta

2 kananmunaa

1,5 dl maitoa

 

- sekoita kuivat aineet keskenään

- Sekoita joukkoon kananmunat ja maito

- Sekoita taikina tasaiseksi

 

Valmistus:

- kaada taikina korkeaan ja kapeaan astiaan. Helpottaa nakkien upottamista kokonaan taikinaan

- Kuivaa nakit, työnnä niihin grillitikku niin että se melkein tulee läpi. (älä liota tikkuja. vesi ei kuulu uppopaistamiseen)

- lämmitä öljy 180 asteeseen

- upota nakki kerrallaan taikinaan, niin että se peittyy kokonaan.

- pyörittele nakkia samalla ettei taikina valu mistään kohtaa

- laske nakki varovasti öljyyn

- paista kerralla 2-3 nakkia noin 5 min tai pinta on kullanruskea.

- nosta valmis corn dog pihdeillä paperille kuivumaan

- tarjoile sinapin/ketsupin/dipin kera