Kun kaikki grilliruoat pitää testeta
Frittitaikina
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl maissijauhoja (ei suuruste tai polenta vaan ihan jauho)
3 tl sokeria
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
2 kananmunaa
1,5 dl maitoa
- sekoita kuivat aineet keskenään
- Sekoita joukkoon kananmunat ja maito
- Sekoita taikina tasaiseksi
Valmistus:
- kaada taikina korkeaan ja kapeaan astiaan. Helpottaa nakkien upottamista kokonaan taikinaan
- Kuivaa nakit, työnnä niihin grillitikku niin että se melkein tulee läpi. (älä liota tikkuja. vesi ei kuulu uppopaistamiseen)
- lämmitä öljy 180 asteeseen
- upota nakki kerrallaan taikinaan, niin että se peittyy kokonaan.
- pyörittele nakkia samalla ettei taikina valu mistään kohtaa
- laske nakki varovasti öljyyn
- paista kerralla 2-3 nakkia noin 5 min tai pinta on kullanruskea.
- nosta valmis corn dog pihdeillä paperille kuivumaan
- tarjoile sinapin/ketsupin/dipin kera
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.