IMG_20200528_113606.jpg

Hauskuutta kun itselle tekee kerrankin ja annat vielä lasten auttaa.

Eka pohja jonka tein pienempänä kun syöjiä ei ollut montaa. Kohosi yli ja lätsähti. Ajattelin että toiselle käy samoin niin tein normi kokoisen ja sehän meni kuin unelma. Kakkua tuli siis ihan liikaa.

Vaikka tulikin liikaa niin oli hyvää.

Extra makeus tuli vain nutellasta jota en toiste yritä väliin tässä kakussa sillä sotki tasapainoa.

IMG_20200528_110625.jpg

Pohja: 24 cm vuokaan

4 munaa
2 dl sokeria
200 g voi
170 g maitosuklaata
2.5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
+
rasvaa voiteluun
korppujauhoja
 
- Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
- Sulata vesihauteessa voi ja suklaa.
- Mitaa kuivataineet keskenään.
- Lisää taikinaan voi-suklaa seos
- Nostele joukkoon jauhoseos.
- Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
- Paista 175 asteessa noin.35-45 min
 
Välissä diplomaattikermaa, banaanisiivuja, kinuski- ja suklaakastiketta ja nutellaa.
 

Päällinen voikreemia

200 g voi

4,5 dl tomusokeria

1 rkl maitoa

 
IMG_20200528_113050.jpgIMG_20200528_113044.jpgIMG_20200528_113033.jpgIMG_20200528_113101.jpgIMG_20200528_113551.jpgIMG_20200528_113544.jpgIMG_20200528_113629.jpg