Aina näitä banaaneja pääsee tummumaan.

Tämä on paljon kosteampaa mitä mokkapalani joka on ilmavampaa. Vähän jo mietin oliko pohja raakaa, mutta ei onneksi.

300 g margariinia
4 dl sokeria
5 munaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

1 rkl kaakaojauhetta
2 tl kanelia
4 banaania
1 dl vahvaa kahvia


Kuorrutus:
4 dl tomusokeria
4 rkl kahvia

 

- Vaahdota rasva ja sokeri,

- lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

- Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.

- Lisää taikinaan soseutetut banaanit yhdessä jäähtyneen kahvin kanssa.

- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 175 asteisessa uunissa n 25 minuuttia.

- Sekoita notkea kuorrute tomusokerista ja kahvista ja levitä se jäähtyneelle kakkulevylle.