Vaikka koulutukseltaan onkin kokki. Tuntuu välillä niin vaikealta kekksiä mitä kaupasta ostaisi ruoaksi. Vaihtelun vuoksi ostin toisen kerran elämässäni ravioleja. Nämä olivat tuore ravioleja, eikä pakastettuja joita kokeilin ensimmäisen kerran. ja olivat minulle kova pettymys. Näissä täytteenä oli kinkku joten ajattelin antaa ravioleille toisen mahdollisuuden.

(kuvan huomasin ottaa vasta kun tavarat oli kattilassa)

Tämän paketin napattuani koriin tuli toinen ongelma. Pasta ilman kastiketta on mitä kauhein makuelämys. Oli vaikka miten täytettyjä. Joten pääkävi tuhatta ja sataa miettiessäni kastiketta joka sopisi kinkun kanssa. Sekä maistuisi vielä ruokaseuralleni. :) Koriin siis eksyi paketti pekonia. Ajettelin että jos possut pitäisivät toisistaan sen verran.

Eli tänään kotona veden lämmetessä pilkoin pekonit ja sipulin. Kuullotin ensin sipuleita kattilassa ja lisäsin pekonit perään. Niiden lisäksi kattilaan eksyi jääkaapista maustamatonta tuorejuustoa ja kasviskermaa. (oli ainakin vähän kevyempää) Mausteeksi laitoin soijaa ja ihan vähän tomaatti sosetta. Suolaa en lisännyt ollenkaan sillä pekonissa ja kinkussa sitä on mielestäni tarpeeksi. Lopuksi valutin ravioleista veden pois ja lisäsin ne kastikkeeseen mehevöittymään.

Tässä kuva itse ruoasta. Ei kovin imarteleva, mutta kastike oli oikein hyvää. Huomioiden sen että se oli tuulesta temmattu. Maistui jopa ruokaseuralleni :D