pehmeää rasvaa 170 g
fariinisokeria 1,5 dl
sokeria 0,75 dl
muna 1 kpl
vaniljasokeri 2 tl
perunajauhoa 2 tl
sooda 1 tl
vehnäjauho 5 dl
suklaa nappeja 200g
- vaahdo rasva ja sokerit
- lisää muna
- lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vaahtoon
- lisää (paloiteltu/rouhittu itsellä valmis nappi) suklaa joukkoon
(- massa on hyvin paksua että pystyy pyörittelemään palloja pellille paljain käsin ilma että tarttuvat)
- laita taikina pakkaseen 10min tai 1 tunniksi jääkaappiin
- jaa taina kasoiksi leivinpaperille, joista pyörittellä ne palloiksi.
- jos halua litteitä litistä palloa, mutta ne voi jätää myös palloiksi
- paista 175 asteeessa 8-15min (paksuudesta riippuen)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.