IMG_20180413_171839.jpg

 

 

1,5 dl korppujauhoja

3 dl nestettä (vesi, marinaadi, ketsuppi,kerma)

2-3 sipulia

2 kynttä valkosipulia

2 kananmunaa

1 kg jauhelihaa

mausteita (suola, mausteseos, pippuri, kastikkeet)

 

 

IMG_20180321_175207.jpg

 

- turvota korppujauhot nesteessä. ( kun neste itsessään on mausteista niin huomioi muussa maustamisessa)

- lisää joukkoon mausteet

- lisää joukkoon sipulisilppu ja valkosipuli puristettuna

- sekoita joukkoon kananmuna.

- lisää jauheliha ja vaivaa/sekoita tasaiseksi (itsellä yleiskoneen taikana koukulla)

- tee miksrossa testi pulla että on tarpeeksi makua

- hiero käsiin öljyä ja pyöritä pullia

( itse käytän jäätölökauhaa että tulee tasakokoisia kekoja pellille ja sitten pyörittelen ne käsin pulliksi)

- paista 200 asteisessa uunissa 20 min

 

IMG_20180413_171743.jpg