1,5 dl korppujauhoja
3 dl nestettä (vesi, marinaadi, ketsuppi,kerma)
2-3 sipulia
2 kynttä valkosipulia
2 kananmunaa
1 kg jauhelihaa
mausteita (suola, mausteseos, pippuri, kastikkeet)
- turvota korppujauhot nesteessä. ( kun neste itsessään on mausteista niin huomioi muussa maustamisessa)
- lisää joukkoon mausteet
- lisää joukkoon sipulisilppu ja valkosipuli puristettuna
- sekoita joukkoon kananmuna.
- lisää jauheliha ja vaivaa/sekoita tasaiseksi (itsellä yleiskoneen taikana koukulla)
- tee miksrossa testi pulla että on tarpeeksi makua
- hiero käsiin öljyä ja pyöritä pullia
( itse käytän jäätölökauhaa että tulee tasakokoisia kekoja pellille ja sitten pyörittelen ne käsin pulliksi)
- paista 200 asteisessa uunissa 20 min
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.