AUT_6013.jpg

Tosi paikallis ruokaa

Metsästäjä siis toi kotiin pari telkkää ja niistä sitten piti osata tehdä jotain?? (suurin läheisyys linnulle ovat olleet kaupan kokonaiset broilerit) No onneksi niitä oli kaksi joten oli yksi harjoitus kappale. Lisäksi linnut sai riippu vähintään päivän joten oli aikaa kerätä rohkeutta

AUT_6010.jpg

Ei kyllä paljoa jäänyt puhdasta lihaa kahdesta linnusta, mutta ei nyt huvittanut tehdä jotain "luukastiketta". Ruskistin siis lihoja ensin kasarissa, sitten lisäsin kermaa, vettä ja mausteita ja annoin hautua miedolla lämmöllä.

AUT_6011.jpg

Kaverikseen kastike sai keitettyjä perunoita ja mustaherukkahyytelöä. Joka sopi siis niin hyvin linnun kanssa, voin siis todellakin sitä suositella siihen