Tosi paikallis ruokaa
Metsästäjä siis toi kotiin pari telkkää ja niistä sitten piti osata tehdä jotain?? (suurin läheisyys linnulle ovat olleet kaupan kokonaiset broilerit) No onneksi niitä oli kaksi joten oli yksi harjoitus kappale. Lisäksi linnut sai riippu vähintään päivän joten oli aikaa kerätä rohkeutta
Ei kyllä paljoa jäänyt puhdasta lihaa kahdesta linnusta, mutta ei nyt huvittanut tehdä jotain "luukastiketta". Ruskistin siis lihoja ensin kasarissa, sitten lisäsin kermaa, vettä ja mausteita ja annoin hautua miedolla lämmöllä.
Kaverikseen kastike sai keitettyjä perunoita ja mustaherukkahyytelöä. Joka sopi siis niin hyvin linnun kanssa, voin siis todellakin sitä suositella siihen
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.