Tämä kakku vaaiti ehdottomasti tuoreita mansikoita
Itse tein tämän viime keväänä, kun mansikoita sai vielä vähän metsästää, mutta se oli vaivan arvoista. Ohje on edellisessä postauksessa esitelmästäni Aleniuksen kirjasta. Kyseisen kakun esikuva onkin kirjan kannessa.
Tein kakun kuitenkin tähän muotoon, sillä syöjiä ei ollut paljon ja pohjaksi kokeilin Ewelynin kakkupohjaa jonka sai tehtyä 15 min. (http://ewelynin.vuodatus.net/blog/1914109). Itselläni on sama astia ja siitä tuli sopivasti mansikan muotoisen.
Tosin minulla tulee kyllä vähän mieleen vadelma
Itselläni pohjasta tuli hieman kuiva, mutta sehän korjautuu kostutuksella ja sillä että kakun söimme vasta seuraavana päivänä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.